luni, 28 noiembrie 2011

VLC remote - Bada OS Apps

    VLC Remote este o aplicatie prin care poti controla playerul VLC de pe PC-ul dumneavoastra cu ajutorul smartphone-ului Samsung Wave. Prin intermediu conexiunii Wi-Fi poti sa iti alegi orice fisier suportat de VLC player (Audio sau Video) de PC-ul tau, si deasemeni poti controla meniu de play si volumul. Este ideal atunci cand stai pe canapea si iti este greu sa ajungi la calc sa pui pauza la film sau sa umbli la butonul de volum, sau sa sari la melodia urmatoare in cazul in care nu iti place.

      VLC Remote este acum la promotie si se poate descarca gratuit de pe SamsungApps, si este compatibil cu versiunile Bada OS 1.1 +. Aplicatia are si functie de creare playlist de fisiere, precum si o functie de "Stream" de pe PC direct pe telefon si asfel putand sa urmaresti direct pe smartphone-ul Samsung Wave filmul preferat.
       Pentru a folosi aceasta aplicatie trebuie sa ai instalat si pornit pe PC-ul tau, player-ul VLC, pe care il puteti descarca gratuit de aici, care foarte un bun player - el putand sa redea si fisiere care nu sunt complete si multe alte formaturi pe care multe alte player nu pot. Activezi optiunea "HTTP remote control interface" ( Tools/Preferences/Interface/Show settings : All/ Main Interface/ bifeaza "HTTP remote control interface") a player-ului de pe PC, respornesti player-ul dupa care pornesti aplicatia VLC Remote, introduci IP-ul local al PC-ului dumneavoastra si apoi alege fisierul pe care doresti sa-l redai si GATA !!!.

         Exista o aplicatie si mai buna decat VLC Remote, qooControl media care poate face acelasi lucru cu iTunes, Winamp, Windows Media Player 12 si VLC, plus functie de "repeat", "Shuffle" si "Search File from Playlist", dar aceasta aplicatie costa pe SamsungApps 12.3 RON.

2 comentarii:

  1. cine ma poate ajuta? am un samsung 575, am facut tot ce scrie aici(adica am setat VLC de pe calculator) dar cand deschid de pe telefon vlc-ul si ma pune sa bag IP nu imi merge. ip l-am luat din start-run-cmd-ipconfig. am mai incercat la nimeriala alte adrese de ip si cu unu sa conectat dar imi scrie connection lost.
    sper sa citeasca cineva si sa imi raspunda si mie :d id de mess pt contact ktg_tibi

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai un router wireless, pentru ca altfel nu poti face aceasta aplicatie sa mearga, ar trebui sa ai un IP al calculatorului de genu' 192.168.1.xxx, la tine ar trebuii sa-l gasesti start-run-cmd-ipconfig - IPv4 Address.......

    Nu am intampinat nici o problema cu aceasta aplicatie si am folosit-o pe mai multe calc

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...