sâmbătă, 26 noiembrie 2011

MeteorClock - Bada OS Widgets

          MeteorClock este un widget ceas si vreme pentru Bada OS, ce este foarte folositor pentru a te informa foarte rapid despre prognoza zilei si cea din momentul respectiv. MeteorClock isi procura datele despre vreme de la Yahoo! Wheather si poate fi setat sa-si faca update de informatii  odata 15, 20, 30, 45 , 60, etc minute, astfel informatiile afisate vor si mai precise. Acest Widget poate fi descarcat gratuit de pe SamsungApps si instalat pe orice smartphone Samsung Wave.

    
        MeteorClock iti poate oferi informatii despre vreme din 5 locatii in acelasi timp, pentru ziua respectiva si urmatoarea zi. Are un design foarte compact si inovator, cu un "Flip Clock" si o foarte buna grafica pentru a relata vremea. Fundalul widget-ului poate fi schimbat cu unul dintre cele 9 imagini presetate pentru a putea incadra cromatic widget-ul pe wallpaper.


        Widget-ul raspunde foarte rapid pentru a accesa meniul si a schimba informatii afisate cu o simpla atingere a zonei dedicate, Meniul este foarte bine facut si usor de folosit. Pentru a fi mai usor de folosit va atasez si o imagine cu zonele ce trebuiesc atinse pentru a accesa informatiile dorite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...