sâmbătă, 26 noiembrie 2011

TuneIn Radio - Bada OS Apps

          TuneIn Radio este o aplicatie foarte buna pentru a asculta un post de radio online. Aplicatia functioneaza prin conexiune la internet 3G sau Wi-Fi, aceasta oferind o multitudine de posturi radio din cea mai mare colectie de posturi radio Online. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe SamsungApps, si poate fi instalata pe orice Samsung Wave. Producatorii aplicatiei ne avertizeaca ca aceasta aplicatie poate ajunge la un trafic de 100 MB pe ora in cazul in care ascultam un radio online, si astfel sa avem grija in cazul unui abonament de internet fara trafic inclus.
      
          TuneIn Radio are un meniu foarte simplu si usor de utilizat in care iti poti alege posturile radio in funtie de locatie, muzica, sporturi, discutii, etc. TuneIn Radio iti recunoaste locatia de unde te conectezi, probabil in functie de IP sau retea 3G si la sectiunea "Local Radio" iti prezinta lista radiourile din orasul respectiv pe care le poti asculta.

         Deasemeni poti sa asculti posturi radio cu genul preferat de muzica, acesta sugerandu-ti intai posturi locale cu muzica respectiva. Poti cauta chiar artist sau o piesa si TuneIn Radio iti va sugera posturi la care se asculta acel artist in acel moment, posturi dedicate acelor artisit sau emisiuni despre artistul respectiv.Playerul este foarte simplu avand doar un buton de pauza/play, acesta afisand calitatea radioului in functie de calitatea fisierului audio redat, precum si feed-urile postului radio pe care il asculti.

     Punctele slabe ale acestei aplicatii este ca nu are si Radio Guerrilla care nu prea are semnal foarte bun si as fi preferat sa-l ascult online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...