joi, 17 noiembrie 2011

Samsung Wave - Baby Monitor - Bada OS Apps


        Samsung Wave poate fi folosit pe post de "Baby Monitor" prin mai multe aplicatii Bada OS, cum ar fi Babysitter, Babytracker sau BabyPhone. Aceste aplicatii ajuta parintii care vor sa stie cand se trezeste copilul care doarme in camera alaturata. Aceste aplicatii detecteaza sunetele produse de copil si vor suna automat la un numar de telefon pe care il setati voi inainte si astfel veti stii ca acesta s-a trezit si plange. Puteti inainte testa nivelul sunetului care sa declanseze alarma pentru a nu se declansa alarma de la alte sunete din camera. Dezavantajul acestor aplicatii este ca in tot acest timp telefonul Samsung Wave este in camera copilului si nu il puteti folosi, daca totusi aceasta nu este o problema pentru dumneavostra nu uitati sa treceti smartphone-ul Samsung Wave in modul "Silentios", pentru ca eventualele apeluri primite sa nu trezeasca copilul.

Babysitter - aceasta aplicatie are si o functie de apel video, si astfel puteti vedea si ce exact face copilul atunci cand se declanseaza alarma. Aplicatia poate fi descarcata la pretul de 4.2 Ron si este diponibila pentru orice Samsung Wave.
Dimensiune : 0,61 MB




Babytracker -  Aceasta aplicatie nu are alte functii, dar aceasta poate fi descarcata gratuit de pe Samsung Apps si este disponibila pentru telefoanele Samsung Wave ce au cel putin Bada OS 1.2.
Dimensiune : 0,76 MB






BabyPhone - Aceasta aplicatie ofera in plus posibilitatea de a porni cu intarziere Alarma, pentru a nu declansa tu alarma cat mai esti inca in camera. Aplicatia poate fi descarcata de pe Samsung Apps din UK (puteti modifica tara de origine in Samsung Kies si astfel veti putea sa instalati aplicatii care nu sunt disponibile pentru Romania) si este la pretul de £ 1.25.
Dimensiune : 0,13 MB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...