luni, 28 noiembrie 2011

Smart Exchange - Bada OS Apps

          Smart Exchange este una dintre cele mai bune aplicatii facute special pentru Romania. Aplicatia iti prezinta cursurile de schimb ale Banci Nationale a Romaniei din acel moment, acesta facandu-si update cu ajutorul internetului de fiecare data cand accesati aplicatia si aveti o conexiune la internet activa. Aplicatia prezinta toate cursurille valutare, precum si converteste dintr-o valuta in toate celelalte valute in acelasi timp afisand valoarea in fiecare dintre celelalte valute.

           
           Aplicatia este facuta de o firma romaneasca 648 Group, pentru Samsung Romania, si poate fi descarcata gratuit de pe Samsung Apps si poate fi folosita pe orice smartphone Samsung Wave. Pe pagina acestor am gasit si o lista cu aplicatii ce vor fi disponibile in curand pe Samsung Apps: Tax Calculator, SapteSeri sau Financial Remember. SapteSeri cred ca ar fi o aplicatie foare buna pentru ca vei avea la dispozitie foarte usor pe telefon programul eveminetelor din saptamana care urmeaza din orasul tau.

        Smart Exchange este foarte usor de folosit, tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti care este cursul valutar de referinta, de oridinea in care vrei sa fie afisate cursurile de schimb, si ce cursuri doresti sa iti fie afisate, apoi daca vrei sa convertesti, doar tastezi  o valoare din moneda respectiva si acesta iti va converti in toate celelalte valute. Acesta mai afiseaza si cotatia unui gram de aur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...