joi, 24 noiembrie 2011

Samsung Wave ar trebuii sa aiba si Modulator FM !!

         Am observat ca Modulatorul FM este o noua functie ce poate fi folosita pe smartphone-uri. Eu unul am folosit aceasta optiune cu alte dispozitive si imi place deoarece poti avea o intreaga bibblioteca muzicala la dispozitia ta si poti asculta acum mult mai usor muzica preferata in masina fara sa mai stai cu zeci de CD-uri. Samsung Wave 3, ultimul smartphone din seria Wave nu are o astfel de functie si sper ca Samsung sa considere incorporarea acestei functii in viitorul model  Samsung Wave.

      Modulatorul FM este un dispozitiv ce poate emite unde pe o frecventa radio, care apoi poate fi receptionata de orice aparat radio. Aceaste unde radio nu sunt foarte puternice si ele pot fi receptionate pana la o distanta de maxim 30 de metri de dispozitiv. Frecventa radio in care se emit aceste unde este seta de tine de preferabil pe una pe care nu se afla deja un post de radio cu care ar putea interfera,  pe care apoi o setezi si aparatului radio pentru a putea receptiona aceste unde. Prin aceste unde poti reda muzica de pe telefonul mobil pe oricare Radio fara a fi nevoie de nici un fel de dispozitiv sau de fire.
       Pana acum aceste Modelatoarele FM erau un dispozitiv comercializat separat, dar acum cand telefoanele incorporeaza deja un asfel de dispozitiv, cele clasice vor fi istorie foare repede.
Sa speram ca si Samsung citeste acest Blog !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...