joi, 10 noiembrie 2011

Samsung wave oglinda - Bada OS apps

             Smartphone-ul Samsung Wave (Samsung S8530 Wave II, Samsung S8500 Wave, Samsung S8600 Wave 3, Samsung S5780 Wave 578, Samsung M210S Wave2) dupa cum stiti are 2 camere una pe fata pentru apel video si alta pe spate pentru a fotografia si filma la o calitate mai buna. Camera de pe fata, chiar daca nu are performante foarte bune poate fi folosita ca si oglinda deoarece putem vedea pe ecran ceea ce filmeaza camera.
      

       Numai ca Bada OS nu ne permite sa accesam aceasta camera de pe fata doar daca facem un apel video. Dar noi am vrea sa folosim camera pentru a vedea daca ni s-a stricat freza, sau sa ne ajute la machiat sau sa vedem daca ne-a ramas ceva la printre dinti dupa masa :) si de aceea s-au creat o multitudine de astfel de aplicatii care in mare sunt cam la fel de practice. Va voi atasa o lista a acestor aplicatii cu un scurt review.


Mirror 3D sau PocketMirror  - sunt facute de aceeasi persoana si arata aproape identic. Aplicatia este o simpla oglinda, dar se mai poate si roti imaginea redata. Este disponibila pe Samsung Apps la un pret de 4.2 RON si este compatibila cu Smartphone-urile Samsung cu camera pe apel video.
Dimensiune - 0.34 MB





sMirror - Aplicatia este o oglinda, dar aceasta are si o optiune "zoom" si "freeze" care o face mai atractiva. Este disponibila pe Samsung Apps gratuit si se poate instala pe toate versiunile de Bada OS.
Dimensiune - 0.11 MB





MyMirror - Aplicatia este doar oglinda, numai are vreo alta functie.Este disponibila pe Samsung Apps gratuit si se poate instala pe toate versiunile de Bada OS.
Dimensiune - 0.09 MB





Quick Mirror -  Aplicatia este o simpla oglinda, dar se mai poate si roti imaginea redata. Este disponibila pe Samsung Apps la un pret de 4.2 RON si se poate instala pe toate versiunile de Bada OS. Este creata cred de un roman cu nume de mare poet, Marian-Adrian Paunescu. Un lucru in plus pe care il are aceasta aplicatie este faptul ca cere sugesti de dezvoltare si preia toate erorile pentru a le rezolva
Dimensiune - 0.25 MB


Miroir - Aplicatia este doar oglinda, numai are vreo alta functie.Este disponibila pe Samsung Apps gratuit si se poate instala pe toate versiunile de Bada OS.
Dimensiune - 0.03 MB




 
Mirror Cam -  Aplicatia este doar oglinda, numai are vreo alta functie.Este disponibila pe Samsung Apps la un pret de 4.2 RON si se poate instala pe toate versiunile de Bada OS.
Dimensiune - 0.08 MB





Devil Mirror -  Aplicatia este doar oglinda, numai are vreo alta functie.Este disponibila pe Samsung Apps la un pret de 4.2 RON si se poate instala pe toate versiunile de Bada OS mai mari de Bada  v1.2 
Dimensiune - 0.08 MB





        Dupa cum vedeti aveti de unde sa alegeti o astfel de aplicatie, dar avand in vedere ca numarul de aplicatii ce pot fi instalate pe Samsung Wave este limitat, va sugerez o aplicatie care sa mai faca si altceva folositor precum este TypeWhileWalk, care este o aplicatie care pe langa functia de oglinda are si functie de scriere SMS/MMS/Email in timp ce pe fundal este imagina camerei si deasemeni poti si face poze pe care sa le atasezi mesajelor create.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...