miercuri, 9 noiembrie 2011

Samsung Wave Telecomanda TV - Bada OS apps

            Smartphone-ul Samsung Wave poate fi folosit in loc de telecomanda TV pentru televizoarele Samsung. prin intermediul aplicatiei Samsung TV Remote Control Application ce poate fi descarcata gratuit de pe Samsung Apps. Aplicatia comunica cu TV-ul Samsung prin conexiune Wi-Fi, aceasta inseamna ca pentru a folosi aceasta aplicatie trebuie sa va puteti conecta si TV si Samsung Wave-ul dumneavoastra la aceeasi retea Wi-Fi.

Cu aceasta poti controla si aplicatia Internet@tv a televizorului si puteti sa introduceti text pentru ca aplicatii precum Youtube sau Maps pe care televizorul dumneavoatra le are.



Aplicatia funtioneaza pentru toate Televizoare Samsung ce au aplicatia Internet@TV, produse in 2010 si 2011 (model code "C" sau "D") sau pentru urmatoarele modele:

Seriile de modele de la LED 6500 (Model code incepe cu  'U')
Seriile de modele de la LCD 650  (Model code incepe cu 'L')
Seriile de modele de la PDP 6500 (Model code incepe cu 'P')

Ex UE55C6500 / LN46C650

Puteti verifica daca televizorul dumneavoastra are aplicatia Internet@TV, intrand in meniu la "Setup" sau "System" si vedeti daca aveti un submeniul "Wireless Remote Control" sau "Network Remote Control "
Aplicatia are suport doar pentru limba engleaza

Este o aplicatie foarte utila pacat ca nu am un astfel de televizor sa ma bucur de ea, dar cine stie poate va fi un criteriu de a cumpara noul meu TV. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...