miercuri, 16 noiembrie 2011

Orange Film - Program Cinema - Bada OS Apps

            Orange Film este disponibil acum si pentru Bada OS. Orange Film este o aplicatie care iti permite sa beneficiezi de oferta companiei de telefonie mobila Orange prin care in fiecare miercuri iti poti cumpara 2 bilete la film, la pret de unul.
            Aplicatia iti prezinta lista cinematorgrafelor partenere din toata tara in care poti beneficia de aceasta promotie, program cinema, o scurta descriere a filmelor ce ruleaza si a filmelor ce vor aparea in curand, si stiri despre filme, actori si regizori.


       Vestea proasta este ca, pentru vedea filme cu partenerul sau partenera la jumatate de pret, trebuie sa fi client Orange (sa trimiti mesajul la 241 de pe un numar de Orange), si mesajul costa si el 0,062 EUR/mesaj (TVA inclus). Mai multe detalii despre promotia Orange Film poti gasi aici in cazul in care nu stiai de ea. Inca un lucru care nu mi-a placut la aceasta aplicatie a fost ca nu are optiunea de "Back".

       Totusi aplicatia este folositoare si altcuiva in afara clientilor Orange, deoarece poti vedea ce filme vor aparea in curand si citi cateva lucruri despre acel film sa-ti faci o idee - ar fi fost si mai bine daca pe langa descrie si afis, ar fi fost si un trailer pentru a putea vedea si cateva imagini din film - , plus ca poti vedea fiecare la film la ce cinematograf ruleaza si astfel sa-ti poti face destul de rapid o alegere in materie de fim la cinema.

     
        Aplicatia Orange Film poate fi descarcata gratuit de pe Samsung Apps si necesita o conexiune la internet pentru a functiona. Orange Film este disponibila pentru toare telefoanele Samsung Wave indiferent de varianta Bada OS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...