vineri, 11 noiembrie 2011

Instaleaza Bada 2,0 pe Samsung Wave

 
  Daca ai un smartphone Samsung Wave ce are Bada v1.0 sau Bada v1,2 si vrei sa iti instalezi noul Bada 2.0 tot ce trebuie sa faci este sa folosesti una dintre aceste 2 metode :
1. Conecteaza smartphone-ul Samsung Wave S8500 sau Saumsung Wave S8530 la Samsung Kies, prin intermediul unui PC si verifica aici daca poti sa faci upgrade de FirmWare. Cum pentru Romania nu a fost inca lansata versiunea Bada 2.0, aceasta metoda va merge sa fie folosita abia dupa lansare.
2. Trebuie sa va descarcati si instalati pe calculator MultiLoader 5.64 si sa descarcati apoi de aici varianta pe Firmware dorita in functie de smartphone-ul Samsung Wave folosit de voi si urmariti apoi acest videoclip.



 Trebuie sa stiti ca folosind aceasta metoda exista un risc sa va blocati smartphone-ul. Daca acest lucru se intampla incercati sa gasiti o solutie aici

Cam asa ar trebuii sa arate daca aveti un Samsung Wave II (GT-S8530).


Succes !!!

109 comentarii:

  1. Salutare. Cam care ar fii posibilitatea ca telefonul sa se blocheze? Pentru ca nu stiu ce sa fac.. sa raman la 1.2 sau sa upgradez la 2.0? Am vazut diferite discutii pe forumuri despre anumite buguri existente. Nefunctionarea GPS-ului,sau a aplicatiei Samsung Apps,etc. E adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,

    Posibilitatile sunt mici ca telefonul sa se blocheze, cat despre bug-uri e normal sa mai fie cateva,Bada 2.0 fiind inca la inceput. Eu inca nu am instalat Bada 2.0 am niste probleme cu Internetul. Cred ca samptamana viitoare o sa incerc sa instalez si te tin la curent.

    Daca numai ai rabdare pana atunci, poti sa-mi spui si mie daca descoperi probleme.

    RăspundețiȘtergere
  3. pw samsung wave 575 mere???

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca se blocheaza nu poti rezolva cu un sistem restore?Asta in caz ca ai facut un backup in calculator cu Kies

    RăspundețiȘtergere
  5. am un samsung wave 723 gt-s7230e .. am auzit ca acest telefon se afla in grupa telefoanelor ce pot primi bada 2.0 .. versiunea normala a acestuia e 1.1 . daca as incerca metoda 2 oare ar merge :-?

    RăspundețiȘtergere
  6. NU am auzit ca pana acum sa se fi blocat un telefon Samsung Wave fara sa se poata repara. Dar daca nu vrei sa risti mai bine asteapta,

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar trebuii sa poti sa iti faci upgrade prin Kies la varianta bada 1.2, sau prin metoda prezentata in acest post numai ca in loc de un Firmware Bada 2.0 neoficiala sa alegi varianta oficiala de firmware bada 1.2
    Dupa cum am mai comentat, varianta de bada 2.0 are inca cateva probleme si nu as sugera inca instalarea aceasteia.

    RăspundețiȘtergere
  8. cand se va putea descarca BADA 2.0 prin KIES? stie cineva?

    RăspundețiȘtergere
  9. cand il vor da in folosinta cei de la Samsung.am inteles ca pe 1 ianuarie s-a lansat in doua tari,una din ele fiind Ungaria.poate avem noroc sa il primim si noi cat de curand.Important de retinut e ca pentru a beneficia de update la 2.0 trebuie sa ai pe telefon sistem original bada 1.2.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu am bada 1.2 ce beneficii as avea dak mias baga bada 2.0?

    RăspundețiȘtergere
  11. la capitolul Update pt BADA ar trebui ca cei de la samsung sa tina pasul cu concurenta pentru a nu trada increderea celor care am dat banii pe aceste dispozitive.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai este de asteptat, cam prin martie-aprilie va aparea versiunea stabila 2.0 in toata europa

    RăspundețiȘtergere
  13. abia in martie-aprilie !! :(((((((

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut!Am si eu o problema cand incerc sa instalez Bada 2.0 imi scrie "ERR : Dbl Erase" Care este problema ca nu inteleg.Am urmat toate instructiunile de instalare.Pls help!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te rog sa detaliezi pasi urmati pentru a incerca sa te ajut

      Ștergere
    2. buna , am problema identica ce pot face

      Ștergere
  15. Salut ! Am un Wave II 8530 cu bada 1.2. Aș vrea să instalez bada 2.0, dar nu prea știu cum și nu știu dacă e bine până nu apare oficial în România.
    GPS-ul nu merge că n-are licență, iar o licență ROUTE 66 e 50 euro. Există ceva free?
    Mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Contrasalut,subscriu!...
      - Astept pe cineva bun la inimioara sa vina aici cu un tutorial pentru Bada 2.0, dar si pentru GPS.
      - Am auzit ca exista softwer pentru navigare offline: IGO si Route66!
      Care este compatibil cu tel. Wave II si daca se poate... explicit, cum se instaleaza?

      Ștergere
    3. Contrasalut, subscriu!...

      - Astept pe cineva bun la inimioara ( competent) sa vina aici cu un tutorial pentru instalare Bada 2.0, dar si pentru inlocuirea GPS-ului.
      - Am auzit ca exista softwer pentru navigare offline: IGO si Route66!
      Care din astea este compatibil cu tel. Wave II?
      Daca se poate, adresa...vreau sa platesc instalarea!

      Ștergere
  16. Salut eu am instalat SO bada 2.0.1 pe s8530 si ruleaza bine in afara faptului ca atunci cand porniti aplicatii de genul "asphalt 6 Hd" il minimizeaza sau inchide inrest este perfect functional

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu iti recomand sa mai astepti pana se lanseaza oficial Bada 2.0 si in Romania.
    GPS ar trebuii sa-ti funtioneze dar daca nu esti afara sub cerul liber nu se va connecta la sateliti, cat despre soft si cu navigatie gratis, mai verifica articolul http://badaossamsung.blogspot.com/2011/11/samsung-wave-gps-bada-os-apps.html, poate va posta cineva o solutie

    RăspundețiȘtergere
  18. Cand se lanseaza oficial in Romania Bada 2,0 ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Samsung Romania nu a dat putut da o data exacta, deoarece nu se va face pentru toate dipozitivele odata, si au recomandat sa verific in Kies sa vad daca se poate upgrade-ul.

      Ștergere
  19. Salut , am gasit pe net cum , ca niste utilizatori de wave 2 au putut face update la bada 2.0 prin Kies , stii ceva despre ???

    RăspundețiȘtergere
  20. Este posibil sa fi inceput upgrade-ul la Bada 2.0 in Romania, dar cred ca inca e un zvon

    RăspundețiȘtergere
  21. azi amfacut si eu update la bada 2.01

    RăspundețiȘtergere
  22. I-a mers una dintre metode cuiva pana acum?

    RăspundețiȘtergere
  23. Ieri seara dupa ce am instalat ultima versiune de kies (ca sa va mearga dezinstalati versiunea veche si puneti-o pe cea de pe site oficial) am conectat wave II si mi-a aparut mesajul ca exista o noua versiune de firmware. Am instalat versiunea bada 2.0 de care sunt foarte dezamagit.
    Se misca mai greoi ca versiunea anterioara, filmele se vad mai prost, meniu mai greoi, mananca bateria mai repede ...

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua,
    In data de 10.02.2011 mi s-a actualizat programul Kies, la noua versiune 2.2.0.1204_18. Dupa ce a fost instalata aceasta versiune de Kies, nu mai pot descarca aplicatii pentru telefonul Samsung S8500 pe care il detin. Pana la noua versiune, nu am intampinat probleme. Cuaceasta noua versiune, in prima faza antivirusul (Nod 32) imi da un mesaj de informare ca mi-a blocat un acces de la o adresa de IP, apoi Kies da o eroare "pachetul de instalare al aplicatiei este deteriorat". Am incercat sa descarc in jur de 10 aplicatii si la toate s-a intamplat la fel. Imi puteti spune va rog care este problema? In alta ordine de idei: cand apare Bada 2.0 si in Romania, pentru wave S8500? Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  25. Am facut upgrade-ul oficial la bada 2.0 prin Kies, am o problema cu telefonul si va intreb si pe voi care mai aveti acest telefon cu bada 2.0, cand descarcati ceva de pe apps sau vreti sa intrati intro aplicatie daca va da eroare ca nu are memorie suficienta sau aplicatia pur si simplu nu se deschide?

    RăspundețiȘtergere
  26. Am instalat Bada 2.0 pe Kies. M-a anunțat singur când l-am deschis. A durat cam o oră. Arată foarte bine, să vedem cum merge. Și mie mi-a dat o eroare și o dată mi-a spus că n-am spațiu, dar să verific un pic spațiu, poate 2.0 ia mai multă memorie. Succes tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  27. Am facut ieri update la bada 2.01 ... am butonat toata ziua de azi la el...nu am intampinat nici o problema pana in prezent...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna. zimi si mie care soft la i pus pt ca mie mi se tot restarteaza telefonul

      Ștergere
  28. cum se actualizeaza bada 1,2
    se face direct prin kies?
    eu am cea mai noua versiune asa zice kiesul
    deci am 1,2 voi cum faceti....faceti cu alt program?
    multumesc de ajutor daca puteti sa l dati

    RăspundețiȘtergere
  29. sal, as fi foarte recunoscator dak mar putea aj cineva, amu un s8530 si am incercat sa instalez bada 2 am urmat pasi descrisi de mai sus si mi-a dat o eroare la instalare si sa blocat telu zice ceva de ERR; DBL ERESE ce pot face mai departe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am avut bada 1 si am fc toate up datele la un momendat s-a blokat tele de nu mai putem face nimic dat din gresala am reusit sa-l fac si am bada 2 pe el acuma am sati dau inf. cum si cu ce am fc eu(MultiLoader-V5.67, si asta este pentru bada 2 S8500XXLA1_S8500OXCLA2_FOP) am sa-ti dau si adresa de youtub sa vezi cum se face este un tutorial video daca faci ca acolo sigur vei reusi, daca vrei contacteazama pe skipe mihutanicusor si am sati dau accept si vom putea vb mai detaliat

      Ștergere
    2. salut nu intri pe uni_ku90 y.m . si sa imi zici si mie la un wave s8500 un soft de bada 2.01 fara eroare ca de 2 zile ma tot chinui sa imi pun una cum trebuie

      Ștergere
  30. am samsung wave 2 ..........1,2, vreau sa l fac bada 2.0

    RăspundețiȘtergere
  31. am actualizat wave 2 ieri e bestial alta grafica....parca as avea telefon nou sunt ca la inceput trebe sa l redescoper,insa nu gasesc profilurile de telefon,stiti acele profiluri de poti sa le personalizezi...cum se fACE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut !
      Cum ai facut update-ul ? doar asa prin conectarea la kies ? pt ca mie imi spune ca 'your device does not support firmware upgrading. Am un wave 2 cu 1.2

      Ștergere
  32. kristin - si eu am facut upgrade bada 2 prin Kies dar sa intalat pe pc nu pe tel. trebui sa transfer pe tel. noul upgrade sau cum? help me people pls :( .. tranda_marian id y.m

    RăspundețiȘtergere
  33. eu am un samsung GTS 8500 din franta. ieri i-am facut upgrade la bada 2.0. cred ca o sa apara in curand si bada pt romania. e simpatic bada 2.0. eu inca il mai testez... nu imi merge asphalt 6 pe el si inca cateva jocuri.... nu stiu daca e de la telefon sau de la joc

    RăspundețiȘtergere
  34. Am si eu o problema legate de update la Kies, cand imi zice ca apare un upgrade la firmware si accept, la final mi se spune ca nu s-a putut face upgrade-ul din motive necunoscute, ati putea va rog sa imi spuneti care ar fi problema, pe telefon aparandu-mi descarcare nereusita mereu:-<.
    Id de mess: m_arius_steaua47

    RăspundețiȘtergere
  35. acesst bada 2.0 e o porcarie totala deocamdata nimic nu functioneaza cum trebuie jocurile nu merg cum ar trebui tot iese din joc,tot timpul imi spune ca am bateria moarta imi tot apare in stanga sus ca am cablu de date conectat iar cand apare aceasta stema cu cablu de date imi arata cum imi mananca bateria.si multe alte chesti jalnice. partea proasta e ca nu poti trece la versiunea anterioara de firmware pe care ai avuto.apropo lam instalat cu KIES normal ar trebui sa mearga dar nu......

    RăspundețiȘtergere
  36. Salut,
    tocmai am reusit sa termin instalarea ver. 2.0 pe un S8500 si merge, am urmat pasii din tutorial, am descarcat versiunea S8500XPKH3 si e ok, deocamdata :D, ramane sa mai testez aplicatii si sa vad cum merg aplicatiile sau jocurile.
    Cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  37. Am si eu o problema. Am Samsung Wave S8500. De curand mi'am updatat softul la telefon de la 1 la 1.2 ... dar cand sa trag o aplicatie de pe Samsung Apps care cerea 1.2 ... imi apare ca nu am versiunea 1.2 ... Ce sa fac? :| ... Daca intru in Kies imi zice ca am ultima versiune :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. verifica si in telefon ce versiune de sistem de operare ai. - intra in meniu/settings/about phone/system Inf0/Software version

      Ștergere
  38. Va pot spune ca de astazi mi-am instalat bada 2.0 pe wave 2 ,si din cat am butoonat eu pana acuma ,imi merge totul foarte bine inclusiv internetul ,cei ce spuneau ca nu le merge internetul trebuie sa sune la reteaua de internet din care fac parte si sa le trimit din nou configuratiile pt internet ,deoarece in baza lor de date le arata ca avem un nou telefon ,va spun ca puteti descarca acum ori ce aplicatie doriti de pe apps .Arata foarte bbine noua versiune ,cu mult mai multe imbunatatiri ,binentele in bine .Apropo nu am instalat firmware de pe samsung keis deoarece la jumatatea instalari imi spunea ca sa scot bateria la tel si sa ma apuc din nou ,si chestia asta am facuto de sute de ori ,asa ca nu va mai chinuiti cu keis cei care aveti GT S8530 ..nu stiu si la celalalte modele daca merg.Sper ca vam fost de ajutor cu acest comentariu

    RăspundețiȘtergere
  39. sunt foarte multumit de bada 20 e belea,inainte nu vedeam filmeme de pe sculata.ro direct,trebuia sa descarc filmul in fisiere,colindele sau alte cantece nu puteam sa le ascult la un simplu clik pe google acum da,inainte trebuia sa intru pe you tube si acolo trebuia sa ascult in format video,plus messengerul este de alta calitate...ce sa mai mie imi functioneaza perfect,adevarul este ca nu am incercat sa mi fentez telefonu cu prostii,cum mi a venit mesajul pe kies ca am o noua versiune am si bagat cablul si am derulat conform instructiunilor, eu is multumit,e total diferit de ce aveam

    RăspundețiȘtergere
  40. Daca telefonul e blocat pe o retea anume se mai poate face trecerea la Bada Os 2.0 fara sa fie necesara decodarea?

    RăspundețiȘtergere
  41. Salut.
    am pus bada 2 pe s8530.
    e parca mai puturos ca inainte,cand am mai multe aplicatii deschise imi spune ca nu mai e memorie;sau se restarteaza de unu singur sau imi inchide widget-uri.
    sau spre exemplu daca ascult ceva de pe youtube in vreme ce in padalel mai ruleaza o aplicatie ,distorsioneaza melodia se aud niste scratch-uri enervante.
    nu l-am instalat bine sau oi fi luat virusi?

    RăspundețiȘtergere
  42. si cand te gandesti ca am instalat bada 2 pentru un flash mai bun sa (o sa radeti)pot asculta radio guerrilla online
    nu sunt in tara
    da nu-i chip frate....rusine samsung

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu am trimis telefonul la Orsam -Bucuresti si au instalat ei versiunea Bada 2.0 RO. Mi-a fost frica de erori...
    L-am primit dimineata si acum am inceput sa-l butonez. Arata fain, ma incinta noutatile, este diferit de vechea versiune!Este de fapt alt telefon!
    Am trecut pe aici sa gasesc un MANUAL pentru asa ceva, pentru Bada 2.0.
    Steie cineva, va rog?

    RăspundețiȘtergere
  44. si cat a costat la Orsam buc. instalarea?

    RăspundețiȘtergere
  45. Salutare ! Am facut si eu update de la 1.2 la 2.0 prin samsung kies si imi functioneaza foarte bine.... lucreaza foarte bine si nu are nici un fel de problema.....Deci eu l-am facut prin cablu usb cu samsung kies SI FUNCTIONEAZA ... BAFTA TUTUROR ! Pt detalii beny_68_fln@yahoo.com !

    RăspundețiȘtergere
  46. si va merg aplicatiile gen samsung apps dupa instalare bada 2.0?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de mers nu stiu dak merg... eu nici sa le descarc nu pot fara cont
      ... eu zic ca problema cu contu este cea mai mare prostie.... o sa ajungem sa schimbam telefonu '

      Ștergere
  47. si va merg aplicatiile gen samsung apps dupa instalare bada 2.0?

    RăspundețiȘtergere
  48. am si eu un wave 575 , are bada 1.1 , ce update-uri ii pot face ? prin kies nu imi gaseste nimic nou si daca dau de pe telefon . imi zice download failed. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  49. SAlut ......La Samsung Kies zice ca am cea mai noua versiunea la wave 575 S5750EXXKG2/S5750EOXFKH1(ORO)-zicetimi si mie cum fac sa imi apara sa pun bada 2.0 inloc de versiunea pe care o am daca se poate?

    RăspundețiȘtergere
  50. SALut,an si eu un wave 575 si nus tiu cam sa fac sa nu mai am la samsung kies acesta versiunea 1107262218TAYS5750EXXKG2 zice ca e cea mai noua versiunea.....cum actualizez samsung kies sa pun alta verisunea?

    RăspundețiȘtergere
  51. sal,am instalat bada 2 astazi de pe kies si merge foarte bine.cind instalati sa aveti memoria telefonului cit mai goala altfel e posibil sa se blocheze instalarea.am asteptat cam mult pentru bada2 dar dupa primele impresii e foaete interesant.

    RăspundețiȘtergere
  52. Cum se poate obtine inapoi versiunea initiala de firmware dupa ce s-a updatat softul ?

    RăspundețiȘtergere
  53. Salutare.Am si eu un samsung wave 575 si nu stiu cum sa adaug prescurtari in meniul telefonului( gen destop la PC) .

    RăspundețiȘtergere
  54. Salut din nou ....spuneti-mi si mie va rog un site de unde sa descarc bada 2.0 pt wave 575...am gasit niste site-uri dar la toate apare bada 1.1 ....daca nu a aparut bada 2.0 pt romania ar fi ceva sa gasesc si pt Marea Britanie sau America.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  55. Dupa cinci variante de firmware bada 2.0 pentru S8530 ratate , am gasit variantele originale , si , mai presus , si cea in limba romana . Merge mai bine decat toate versiuni ce le-am incercat si imi dadeau erori diverse . Enjoy ..... cautati "SamMobile Firmware Page"

    RăspundețiȘtergere
  56. salut,am un wave 2 si nu stiu cum sa updatez firmware,ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
  57. Hello, dupa update la Bada 2.0 pe Samsung Wave 2 nu mai merge conectarea la Samsung Apps...

    RăspundețiȘtergere
  58. salut,am un samsung wave 575 si nu reusesc sa updatez cu samsung kies,ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca pentru wave 575 va trebui sa mai asteptam pentru update

      Ștergere
  59. salutare se poate pana la urma instala bada 2.0 pe samsung wave575 ?

    RăspundețiȘtergere
  60. salut, am si eu un s8500wave care are versiunea bada 1.0.2. am incercat sa trec la o versiune noua dar nu pot. in samsung kies mi se spune ca exista o versiune noua, o descarg dar cand incepe sa se instaleze imi spune ca nu recunoaste dispozitivul, telefonul se inchide pe ecran apare un telefon pe fond albastru si nu mai pot sa il pornesc decat daca ii scot bateria.ma poate ajuta cineva?stima

    RăspundețiȘtergere
  61. salut. ma puteti ajuta am bada 20.0 pe wave I cum as putea sa pun din nou 1.2 sau 1.0 ??

    RăspundețiȘtergere
  62. am updatat wave 2 la bada 2, merge samsung apss de minune,nu stiu de ce ziceti ca nu merge si crebe cont ...eu nu am cont,si descarc tot ce e gratis, doar ce e cu bani necesita cont, si nu e puturos deloc,ce nu mi place la platforma bada os este ca nu pot descarca aplicatia WHATSAPP, care e de minune...nu o suporta asta e...

    RăspundețiȘtergere
  63. Salut,din cate am vazut pe alte site-uri,pentru wave 575 trebuie sa mai asteptam pana pe 12.12.2012...dar nu este sigur.Dar am mai citit pe un site tot cu bada 2.0 precum ca cei de la android vor ca wave-urile sa suporte android 2.3-4.0,cred ca aceasta va necesita mai multa putere la rpocesor,nu stiu daca wave 575 va primi.

    RăspundețiȘtergere
  64. Pe un wave 575 cu 1.1 BADA credeti ca merge sal fac 2.0 ???

    RăspundețiȘtergere
  65. salut.Am un wave 575 cu bada 1.1 si nu stiu cum imi pot pune bada 2.0

    RăspundețiȘtergere
  66. sall.poate sa imi spuna ccineva de ce nnu merge samsung apps pe tel?am un wave2 cu bada 2.

    RăspundețiȘtergere
  67. Salutare, am si eu un Samnsung WAVE 575 si cand intru in samnsung Kies nu-mi da voie la nici un fel de update... zice ca este ultima versiune dar am bada 1.1... As vrea sa aflu mai multe informatii, cum as putea sa upgradez sistemul macar la bada 1.2.

    RăspundețiȘtergere
  68. Salut. De curand am cumparat un telefon samsung wave GT-S8500 cu bada os 1.0 si nu pot sa ma conectez pe pc prin cablu. Ma puteti ajuta cu un sfat?

    RăspundețiȘtergere
  69. SALut am gasit cum se poate instala bada 2.0 pe weve 575:http://badahub.com/2012/04/bada-2-now-on-wave-575-leaked-firmware.html
    DAr din pacate cei care au telefoane orange trebuie sa gaseasca o modalitate in care sa dea turn off Network lock....cine stie ma poate ajuta si pe mine va rog?

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna.Eu am Samsung wave young S5380D am versiunea bada 2.01 .Mentionez ca era deja instalata versiunea cand am cumparat telefonul(acum o saptamana).Am o problema..cum fac sa mearga gps-ul? please help

    RăspundețiȘtergere
  71. Salut,...chiar nimeni nu stie unde si cum se downloadeaza app?,..multora nu le functioneaza aplicatia samsung app,...Buna ar fi si o tema App

    RăspundețiȘtergere
  72. Salut . detin un samsung wave s723 cumparat din italia de aprox un an.am folosit telefonul fara sa fac modificari in soft sau sa instalez diferite programe. acum o sapt s-a inchis singur si de atunci numai booteaza deloc...se aprinde ..apare scrisul de bada si se stinge. Am fost cu el la vodafone si nu au putut sa il resofteze. telefonul funtiona si arata de 10 ianinte...nu a fost scapat sau udat
    S-a confruntat cnv cu aceasta problema? Astept sugestii sau recomandari sa il repar cumva. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna. Am instalat Bada 2.0 pe wave s8530 si totul a mers bine pana dupa o zi cand dupa 6-7 minute de ascultat muzica, aceasta se opreste (ecranul era blocat) si pe ecran imi apre pe fond albastru anumite detalii scrise in 8 pagini, si dupa imi zice sa tin apasat pe tasta 0 2 sec, am tinut apasat pe tasta din ijloc si imi apare ca la "Download mode" numai ca scrie "Uploud to PC", si trebuie sa scot bateria ca sa se inchida, ce pot sa fac? va rog ajutatima.

    RăspundețiȘtergere
  74. Ajutor!Am incercat sa fac apgrade la samsungul meu iar in timpul procesului mia aparut"social port detect error".lam scos din usb iar acum nu mai merge cand il aprind e ecranul rosu si atat.Va rog ce sa fac sal repar?Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  75. salut am si eu un samsung wave si am instalat 1-2 prin multidowloader dupa ce sa in stalat totul k pana aici , iar dupa am instalat bada 2 dupa finalizare nu se mai deschide telefonu decat in download mode si nu mai se incarca nici bateria si nici calculatoru sau kies nul mai recunoaste , ce pot face in aceasta situatie

    RăspundețiȘtergere
  76. da se poate dar trebe sa fi atent la unele lucruri contacteazama sa iti explic pe skipe ca e mai bn mihutanicusor pe skipe tot mihutanicusor si iti dau accept

    RăspundețiȘtergere
  77. salut am un wave y gt-s5380D lam cumparat in italia dar vreau sa ii schimb limba in romana ca nu are in meniu ce ma consiliati sa fac ca nu am gasit nimic pe internet care ma poate ajuta va rog daca stiti ceva datimi un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  78. salut, nu stiu daca telefonul tau are limba romana, dar daca o are o poti seta din meniu, Settings, General, language - care este a 2-a optiune. Optiunea General are aceeasi icoana ca si optiune Settings, in cazul in care acum e intr-o limba pe care nu o stii, si arata ca o roata

    RăspundețiȘtergere
  79. buna ziua
    am achizitionat un samsung s8500 si am urmatoarea problema....
    cind intru in samsung apps sa descarc aplicatii in momentul in care dau sa scoata aplicatia imi cere sa ma loghez,mai precis sa scriu parola,deoarece username-ul este trecut acolo,este username-ul celui de la care am luat telefonul,dar nu se poate edita,sa trec alt username,si respectivul nu-l gasesc sa cer parola,intrebarea este cum se poate scimba contul de la samsung apps din telefon?

    RăspundețiȘtergere
  80. Salut,am si eu un samsung wave 2 gt-s8532 cu sistem de operare bada si nu pot transfera muzica de pe calc pe telefon.Ma poate ajuta cineva si pe mine,tin sa specific(nu ma descurc extraordinar cu calc).MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  81. nu incercati mi sa blocat telefonul si cand am fost la garantie a zis ca nu mil poate repara asa ca lam vandut pe piese

    RăspundețiȘtergere
  82. Am si eu problema sa blocat telefonul fix la deschidere imi apare ce versiune e teleonu dupaia aia cu bada si poc nu mai merge acolo sa blocat nu imi mai citeste nici teleonul am mare nevoie de ajutor uite id meu de mess : bordianuandrei daca se poate sa a ajutati cu ceva va rog din tot sufletul meu

    RăspundețiȘtergere
  83. Am si eu nevoie de ajutor mi-am baga pe samsung waw 575 gt s 5750e apare ca se deschide si se bocheaza la bada acolo ce pot sa fac ajutari'ma si pe mie cineva hai ca il cinstesc nu e vre-o prolema va rog frumos sunt disperat sa il fac un id de mess bordianuandrei sau 0735646827 care ma poate ajucat urgent

    RăspundețiȘtergere
  84. Buna,am samsung wave 575 si cand dau sa incerc prima metoda spune ca nu suporta initializarile si mie frica sa incerc a doua metoda.Chiar se poate bloca?A incercat cineva a doua metoda?Va roog,ajutati-ma!

    RăspundețiȘtergere
  85. Aceeasi metoda functioneaza si pentru Wave 5250 cu bada 1.1?

    RăspundețiȘtergere
  86. FAC ORICE daca ma ajuta cineva sa-mi bag bada 2.0 am bada 1.1 la wave 5750 va rog fac orce !!!! id mess:mihubg_2000 daca e nevoie dau si nr de rencarcare cartela... cntactatzima daca ma puteti ajuta

    RăspundețiȘtergere
  87. ah lam blocat am wave 575 si mi se deschide scrie versiunea si cand apare bada se inchide id mess:mihubg_2000

    RăspundețiȘtergere
  88. sugestia mea este sa te duci intr-un service Samsung daca nu te-ai descurcat cu indicatiile gasite pe internet. numai ca sfatul meu este sa nu treci la bada 2 ca merge cam greu.

    RăspundețiȘtergere
  89. nu merge instalat bada 2.0 pe wave 525

    RăspundețiȘtergere
  90. am un wave 575 pe care mi-am instalat recent bada 2.0 dar nu pot naviga pe internet...poate cineva sa ma ajute?

    RăspundețiȘtergere
  91. am un samsung CT-S5380d si as vrea sa imi actualizez softwerul dar nu stiu cum...imi putedi da o idee si mie va rog??

    RăspundețiȘtergere
  92. da FIRMWARE nu mai este disponibil de inde decarc altu sau imi poate trimite cineva https://www.facebook.com/paul.nanu add me please

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...