joi, 10 noiembrie 2011

Arhivator fisiere - Bada OS apps

          Arhivatorul este o aplicatie deja comuna tuturor sistemelor de operare Windows, iOS sau Android, prin urmare si Bada OS benefiaza de un arhivator de fisiere, WaceCompressor. Este o aplicatie simpla care iti permite sa arhivezi fisiere in formatul zip, Bzip2 si cel mai probabil in viitor si in formatul 7Zip, pentru ca acesta apare in design, numai ca inca nu functioneaza aceasta optiune. Deasemeni cu WaceCompressor poti sa dezarhivezi fisiere cu aceaste extentsii pe Smartphone-ul Samsung Wave.

       Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Samsung Apps, si este compatibila cu toate sistemele Bada OS.Aplicatia am observat ca nu vede decat directoarele create standard de telefon, nu si de cele create sau adaugate de voi, si deci trebuie sa va mutati acolo fisiere inainte de a putea crea o arhiva.



       Inca un punct slab al acestei aplicatii este faptul ca atunci cand vrei sa dezarhivezi un fisier nu poti sa faci diferenta dintre un fisier arhiva si unul text, deasemeni sistemul Bada OS nu vede fisiere create si este posibil sa si uiti ca ai facut arhiva unor fisiere pe telefon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...