joi, 24 noiembrie 2011

Samsung Apps upgrade

         Samsung incearca sa inbunatateasca si magazinul de aplicatii SamsungApps si a lansat un nou Samsung Apps Store pentru noul Bada 2.0 si pentru toate smartphone-urile Samsung Galaxy. Acesta versiune introduce conceptul de “Try’n Play” si “Rent’n Play”, prin care utilizatorii vor putea incerca inainte sa cumpere aplicatia sau chiar sa plateasca pentru o folosire de scurta durata, ce va ajuta la vanzarea aplicatiilor si la o mai buna apreciere a fiecarei aplicatii.
       Deasemeni noua varianta va avea o optiune de recomandari "Smart", ce iti va prezenta o serie de aplicatii recomandate de numarul de utilizatori ,dupa tipul de aplicatie si parerea utilizatorilor. Cei ce vor accesa aceasta optiune vor primi si descrieri despre astfel aplicatii. S-a imbunatatit si modul de plata a aplicatiilor pe SamsungApps, acesta fiind mult mai sigur si mult mai usor de folosit.

         Samsung Apps care a crescut foarte repede de la deschiderea s-a din 2009, incearca sa ajunga din urma mai vestitele Apple App Store sau Android Market prin aceasta noua varianta ce ofera o mai buna experienta pentru cumpararea aplicatiilor.
         Noua versiune merge doar pe Smartphone-uri Samsung Wave cu Bada 2.0, pentru care din pacate nu s-a lansat inca versiunea oficiala in Romania, iar versiunea neoficiala Bada 2.0 ce poate fi instalata acum pe Samsung Wave nu poate folosi SamsungApps.

Un comentariu:

  1. Cum pot reinstala aplicatia Samsung Apps? Din neatentie, am sters-o de pe prima pagina a telefonului si n-o mai gasesc nicaieri. A fost o neatentie din partea mea. Nu am citit continutul intrebarii. Scria ceva despre fabrica....Am dat ok......si basta. va multumesc pentru ajutorul d-voastra!!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...