miercuri, 21 noiembrie 2012

Flashlight - Bada OS Apps

        Una dintre cele mai utile si folosite dintre dintre functiile telefoanelor mobile este functia de lanterna. Lanterna acum a devenit ceva inclus in fiecare smartphone, datorita camerei foto ce are o lumina aditionala pentru a efectua poze atunci cand nu este suficienta lumina, asa se intampla si cu smartphone-urile Samsung Wave.
        Dar dupa cum stiti, smartphone -ul Samsung Wave nu are inclusa aceasta functie din fabrica si pentru a folosi lumina ledului de la camera trebuie instalata o aplicatie. Eu am incercat mai mult aplicatii gratuite, si va recomand  FlashLEDLight.

FlashLEDLight este o aplicatie foarte simpla, avand un intrerupator cu care pornesti si opresti lanterna, punctul forte al acestei aplicatii este faptul ca se deschide foarte repede fata de celelalte aplicatii gratuite pe care le-am testat si astfel atunci cand esti in intunericul scarii de bloc poti deschide lanterna mult mai repede.

Cam toate aplicatiile iti transforma si ecranu telefonului in lanterna prin afisarea unui bec, dar eu nu ii vad utilitatea dat fiind ca nu are puterea ledului.
FlashLEDLight poate fi descarcata de Samsung Apps gratuit si are o dimensiune de 1.43 MB si este disponibila doar pentru telefoanele Samsung Wave, ce au sistemul de operare Bada 2.0 si ar putea fi ideala daca in loc sa existe un intrerupator, lumina s-ar deschide automat cand accesezi aplicatia si sa se stinga atunci cand inchizi aplicatia, cum se lauda aplicatia LightOn, numai ca aceasta aplicatie costa 1.12 Euro si nu am testat inca.

Am vazut ca exista aplicatii care ofera mult mai multe optiuni, precum este mightyFlashlight si care au optiuni precum,
- stingerea lanternei automata la un interval de timp setat de tine
- poate transmite mesaje S.O.S. sau morse
- iti afiseaza si cata baterie ti-a mai ramas
- Setarea Strobe: prin care poti modifica frecventa blitz-ului
- control asupra luminozitatii.
- retinerea setarilor la urmatoarea folosire. 
Care poate pentru unii dintre voi ar putea fi folositoare si veti plati cei 1.12 Euro pe care dezvoltatorii ii cer.

Un comentariu:

  1. Salut!
    Te rog, daca poti sa descarci cateva aplicatii pentru Samsung WAVE 575 si sa le postezi aici. Multora nu le apare sa isi selecteze modelul 575 in kies si automat nu pot descarca aplicatii.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...