vineri, 23 septembrie 2011

Accesorii telefoane - part 1

“invisibleSHIELD™”  este un accesoriu smartphone care te ajuta sa iti protejezi ecranul si carcasa pentru urmatoarele telefoane Samsung : Samsung S8530 Wave II, Samsung S8500 Wave, Samsung S7230E Wave 723 si Samsung S5750 Wave575. Este un blindaj invizibil care apara mult mai bine carcasa si ecranul deja foarte rezistente in cazul lui Samsung S8530 Wave II si a lui Samsung S8500 Wave.



“invisibleSHIELD™” este facut special pentru designul telefonului dintr-un material ce a fost folosit initial pentru a proteja palele elicelor de elicoptere militare pentru a nu se murdari si a se zgaria din cauza prafului. Acesta vine cu o garantie pe viata, fiind inlocuit pe gratis daca acesta de zgarie sau se uzeaza, iar daca te-ai plictisit de el si vrei sa-l deslipesti acesta se poate indeparta foarte usor si nu va lasa nici un fel de urma pe smartphone - ul Wave.


“invisibleSHIELD™”  ajuta la reducerea aspectului de amprente.


Si mie imi place ca “invisibleSHIELD™” poate fi customizat cu propriul tau desen pentru o taxa suplimentara evident sau cu un desen pe care il poti alege dintr-o lista a vanzatorului.

Eu zic ca este unul dintre cele mai bune accesorii de cosmeticizare a smartphone-ului Wave.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...