vineri, 23 septembrie 2011

Accesorii telefoane - part 2

Cablu de TV-Out

     Dupa cum stiti smartphone-ul Samsung S8530 Wave II si Samsung S8500 Wave  poate reda video si audio pe ecranul televizorului, tot ce avem nevoie pentru acest lucru este un cablu AV care sau aiba la un capat o mufa Jack de 3,5mm iar la celalalt capat 3 jack-uri RCA care arata cam asa :


Cei de la Samsung nu au dat o specificatie clara a cablului dar in urma testelor s-a putut observa ca merge cu orice astfel de cablu.
Dupa ce v-ati achizitionat un astfel de cablu tot ce trebuie sa faceti este :
  • Intrati in meniu / Settings / Connectivity / TV-out porneste serviciul si selecteazati si standardul TV care pentru Europa este PAL
  • Porneste televizorul conecteaza cablu la televizot si la mobil
  • Telefonul te va intreba “Headphone” sau “Mobile TV”
  • Selecteaza “Mobile TV” si gata

Ce e nasol este ca aceste cabluri sunt foarte scurte si este foarte greu sa te si joci pe telefon cu imaginea transpusa pe TV.

3 comentarii:

  1. salutare prieteni! am o intrebare de ce nu ar merge tv out la wave 2 am un cablu tv de la un nokia c7 si nu merge ar vrea ceva dar nimik clar pe tv. chiar setat pe pal. si as mai intreba ceva la ce e capacul de pe spate ca are contact cu telefonul are ceva un scop ca la c7 post antena modulator?

    RăspundețiȘtergere
  2. sal, ai macar sunet prin acel cablu, daca imagine nu ai ? nu sti despre ce capac vorbesti, ese un sinhur capac cel de la baterie care are un singur rol, sa-ti ofere acces la baterie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am nici sunet doar o imagine neclara si distorsionata. Acel capac de pe spatele telefonului este din aluminiu si e asezat in partea de jos pe un contact cu 2 lamele. uitativa si va convingeti ce rol poarta acel capac?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...