marți, 13 decembrie 2011

Yahoo Messenger - Bada OS Apps

           Daca doresti sa folosesti Yahoo Messenger pe telefonul Samsung Wave sunt doua aplicatii pe Samsung Apps Romania : Kint Messenger (care acum este la promitie dinou si poate fi descarcat gratuit) si YMChat pe care il voi prezenta in acest articol.
           YMChat este o aplicatie dedicata Yahoo Messenger, care acum este la pretul de 8.2 RON pe Samsung Apps, fata de 12.3 RON cat ar fi in mod normal Kint Messenger si care se poate instala pe orice telefon Samsung Wave indiferent de versiunea de Bada, fata de Kint Messeger care functioneaza doar pe smartphone-uri cu Bada 1.2 +.
               YMChat iti ofera posibilitatea sa te loghezi la Yahoo Messenger si in modul "Invisible" si sa alegi daca sa tina minta user-ul si parola. Fata de Kint Messenger care a fost creat sa poate fi folosit pe mai multe servicii de chat (Yahoo, Msn, Facebook, Gtalk, ICQ si AIM), YMChat este creat special pentru Yahoo Messenger si aduce si optiune de "Buzz", culori diferite pentru textul scris, precum si mult mai multe "Smiley faces".


Concluzia este ca daca ai un telefon cu Bada 1.0 sau Bada 1.1, sau dorest sa platesti mai putin pentru o astfel de aplicatie YMChat este ideal.

3 comentarii:

  1. ce se intampla deoarece cand incerc sa ma conectez pe YmChat imi spune "connection it's closed. please try again later."?

    RăspundețiȘtergere
  2. si la mine la fel! ne ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
  3. este de tot rahatul sa platesti mesul..cind pe 99.9 %din telefoanele din lumea asta este gratis..la BADA ESTE CU PLATA. !!!ar trebui sa renuntam la ele.toti.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...